Spela bingo online

De flesta kan säkert reglerna för det populära spelet bingo, men låt oss snabbt gå igenom dem i en enda mening. Fem siffror på rad vågrätt, lodrätt eller diagonalt är kort och gott vad du behöver för att vinna.

Populär underhållning i decennier

Sedan 9 september 1961 har svenskarna spelat bingo. Idag har du dessutom möjlighet att spela bingo var du än befinner dig via olika sidor online. Grundreglerna är desamma som då du spelar traditionell bingo, men det kan finnas några specialfunktioner. Mer om regler om just det bingospelet kan du läsa på spelsidan du väljer.

Spelar du Bingo online kan du också i många fall chatta med andra spelare. Det ger en känsla av samhörighet utan att du behöver lämna ditt hem. Vill du testa spelet själv och hitta ställen med bingo online så finns det många alternativ om du bara googlar.

Andra ställen att spela bingo på

Det här lätta spelet är fortfarande populärt fast det funnits så länge. Idag du kan spela på många olika ställen. Du kan också söka upp en bar som har bingokvällar. På vissa orter i landet kan du också sitta i din bil på drive-in bingo. Men vill du helst spela då du känner för det och var du än befinner dig, är online-bingo det bästa alternativet.